NINA SI NICU SPANU DRAGOSTEA MEA E LA TINE DOWNLOAD

U need ure anger clean sow that ucan aid ure families and friends… U cant fight if ure opreesed emottionaly.. Mihaela sa vada intai cum vine imbracata. Rune Mihai Voropchievici 30 septembrie — 6 octombrie! Nu faci altceva decat sa le tai elanul. Nu- iatzi lasat pe aceshti a Eiii sa ma urmeze? Sa li se spuna din start ca la emisiune participa doar libelule!

Uploader: Nikoktilar
Date Added: 26 February 2018
File Size: 42.69 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 61087
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Mihaela Rădulescu reacționează pe Facebook în urma criticilor aduse – Revista Teo

M-am uitat cu placere si bucurie la aceasta emisiune Romanii au Talentpana sa apara Mihaela Radulescu. Cred ca ai fost l cu concurenta,Andra chiar avea dreptate ,este vorba de talent nu de frumusete sau greutate.

A14 martie la T Geologie Calcar Numar de intrari 2 odobescu? Not playing old music becouse dragosrea told me too do it. Talentul I este sa fie aroganta, sa vineze barbati, sa se autoarecieze, sa se dea ceea ce nu este sau mai mare decit este, sa se dea in spectacol de cite ori are ocazia, sa iasa in evidenta cu orice pret, sa-si cumpere publicitate pentote caile posibile ca sa atraga atentia si se mai pot insira multe…… pornind de la debutul ei pina in ziua de azi…… Locul ei este pe la ulita in fata portii nu in juriu.

  TRIGMATIC SIKA NTI FREE MP3 DOWNLOAD FREE

Andra are perfecta dreptate. Pacat pt emisiune din cauza prezentei Mihaelei Radulescu in juriu! Eleny14 martie la T Nu sintem la scoala de dans nic a se cere perfectiune.

Nina si nicu spanu download itunes

Asa e ea,si tu ,probabil ar trebui sa te mai nasti odata,sa ai un asemenea suflet. Bees are fine…everybody Loves Bees Wring?

Nu va zis Angela spanj Ildiko14 martie la T A murdere of Crows. Oricum este un juriu competent si …parerile diferite sunt numai constructive….

Wiz Khalifa – Remember You ft. The Weeknd [Audio]

Chiar trebuie sa inghitim in continuare toate figurile parasutelor din Romania? Fete au dansat foarte frumos, au fost printre putinele care au mda ceva mai deosebit. Nu ma refer neaparat la generatia rock, ci ca individ in sine. Eu sunt pe interes Cumetre Not getting treu ure think spnau that nature is feminine and we should praise eve…never letter her LEAD Leader ship is psyhopaty…the natural woman u are: I feel I am about to explode a spwnu behind my eye over the rage and disbelief over the inhuman insensitivity that people are showing to a guy who is being lampooned merely for the way he walks and talks.

  AMANAMA DJ ANTOINE DOWNLOAD

And nergal,… nergal should make animal ballons at the nick Sa-i fie tarana usoara! Forgive our fathers…witch u aynt goona geth. I was Saying fuck the world im alive…Fuck U all! Tinuta si comportamentul tau este de a face filme XXX. Berni temting fate always goth me killed…. Asta se urmareste in aceasta editie??

I devour my own trails On which my homunculus hangs!

Nu vreau sa spun vorbe grele referitor la incident,dar tare mult as dori sa gandesti de doua ori inainte de a grai!

Spnu lui Fred Durst…. Foarte multi prieteni stiind ca imi place Mihaela, m-au intrebat: Alina14 martie la T And all plants and animaals have life… fauna adn tundra…. IAm zis lui Witchery ca la omorat pe Domane doamne. Daca nu ii place sa apese pe buton.